Restorano meniu

Meniu

Salotos ir šalti užkandžiai / Salads and Cold Appetizers

  • Graikiškos salotos su feta sūriu

    7.00 €

    Greek salad with feta cheese

  • Cezario salotos su kepta vištiena

    8.50 €

    Caesar salad with chicken

  • Burokėlių carpaccio su ožkos sūriu

    7.00 €

    Beetroot carpaccio with goat cheese

Sriubos / Soups

  • Kreminė moliūgų sriuba

    5.00 €

    Creamy pumpkin soup

  • Jautienos guliašinė sriuba

    7.00 €

    Beef goulash soup

  • Dienos sriuba

    3.50 €

    Soup of the day

  • Baravykų kreminė sriuba

    7.50 €

    Creamy porcini soup

Karšti užkandžiai / Hot Appetizers

  • Vištienos kepenėlės sultingame obuolyje su brendžiu

    8.00 €

    Chicken liver in brandy sauce served in baked apple

  • Lietuviški baravykai grietinėlės ir brendžio padaže

    9.00 €

    Fried porcini mushrooms in creamy brandy sauce

Karštieji patiekalai / Main Dishes

  • Vištienos suktinukas panko plutelėje, patiekiamas su sūrio pyragėliu ir keptais špinatais

    10.00 €

    Crispy chicken roll served with cheese pie and fried spinach

  • Stambiai tarkuoti bulviniai blynai su varškės – grietinės padažu

    7.00 €

    Traditional potato pancakes with curd-sour cream sauce

  • Stambiai tarkuoti bulviniai blynai su lašiša

    8.00 €

    Traditional potato pancakes with salmon

  • Stambiai tarkuoti bulviniai blynai su kumpiu

    7.50 €

    Traditional potato pancakes with bacon

  • Ravioli įdaryti rikotos sūriu su špinatais, aplieti sūrio padažu

    8.00 €

    Spinach ravioli with ricotta cheese filling in cheese sauce

  • Kiaulienos išpjovos kepsnys su daržovėmis ir bulvytėmis

    11.00 €

    Pork steak served with vegetables and fries

  • Kepta sterko filė, patiekiama su marinuotais burokėliais ir grybų risotto

    12.50 €

    Fried perch fillet served with mushroom risotto and pickled beetroot slices

  • Jautienos steikas su grill daržovėmis ir pipiriniu padažu

    19.50 €

    Beef steak served with grilled vegetables and pepper sauce

  • Elnienos steikas kadagių uogų-raudonojo vyno padaže

    26.00 €

    Venison steak in juniper berry-red wine sauce

  • Cukinija avižų grietinėlės padaže, įdaryta keptomis daržovėmis

    9.00 €

    Stuffed zucchini boats with vegetables in oat cream sauce

  • Baklažano griežinėliai su mozzarella sūriu, saulėje džiovintais pomidorais ir parmezano plutele

    9.00 €

    Crispy eggplant slices with mozzarella, sun-dried tomatoes and parmesan crust

Patiekalai vaikams / Meals for Children

  • Vištienos kespneliai su fri bulvytėmis ir pomidorų padažu

    6.00 €

    Naked chicken fingers with fries

  • Naminiai lietiniai blyneliai

    6.00 €

    Su varške ir uogiene / kumpiu ir sūriu / obuoliais ir grietine / karamele ir ledais

  • Apkepti močiutės varškėtukai

    8.00 €

    Grandma’s sweet curd dumplings with sour cream and berry sauce

Užkandžiai prie vyno ir alaus / Snacks for wine and beer

  • Užkandžių lėkštė prie vyno

    8.50 €

    Įvairūs sūriai, marinuotos alyvuogės

  • Rinkinys prie alaus

    8.50 €

    Vytinta elniena, kepta duona, sūris, įdarytos slyvos

  • Naminiai bulvių traškučiai su saldžiu čili padažu

    4.50 €

    Potato chips with sweet chili sauce

  • Kepta duona su sūriu

    4.50 €

    Lithuanian garlic bread with cheese

Desertai / Desserts

  • Pieniškas kokteilis

    4.00 €

    Milkshake

  • Panna cotta

    4.00 €
  • Migdolinis pyragas be gliuteno

    4.50 €

    Gluten-free almond pie

  • Ledai su braškių / karamelės / šokoladiniu padažu

    4.00 €

    Ice-cream with strawberry, chocolate or caramel sauce

  • Ledai

    3.50 €

    Ice-cream

  • Kriaušių pyragas, patiekiamas su grietine

    4.50 €

    Pear tarte tatin served with sour cream

  • Karštas šokoladinis pyragėlis patiekiamas su vaniliniais ledais

    4.50 €

    Hot chocolate cake served with vanilla ice-cream

Daugiau informacijos

Restorano dabo laikas*

 

I-IV 12.00-22.00

V-VI 12.00-23.00

VII 12.00-21.00

 

*Restorano darbo gali keistis dėl sezono ir/ar šventinių laikotarpių.

 

Norėdami rezervuoti, prašome kreiptis telefonu: +37061674992.